VINKKEJÄ KÄYTTÖÖN

Cloudbootsit ovat loistava apuväline palautumiseen. Kun huomioit alle keräämämme vinkit, saat hoidosta kaiken irti. 

  • Oikean koon valinta on tärkeässä roolissa hoidon toimivuudessa. Vinkit koon valitsemiseksi löydät täältä.
  • Jos käytät Cloudbootseja palauttavana hoitona treenin jälkeen, yritä aloittaa hoito tunnin sisällä treenisi päättymisestä.
  • Varmista ennen hoidon aloittamista, että paineletkut eivät ole kierossa, etkä istu niiden päällä. 
  • Painehoito on paras suorittaa jalat vaakatasossa. Tällä varmistat sen, että takaisinvirtausta ei tapahdu, vaan kuona-aineet liikkuvat oikeaan suuntaan.
  • Huolehdi nesteytyksestä. Cloudbootsien käyttö laittaa nesteet liikkeelle ja aiheuttaa useimmilla käyttäjillä tiheämpää vessassa käynnin tarvetta. Varmista että juot riittävästi ennen hoitoa, sen aikana ja heti sen jälkeen. 
  • Älä kiirehdi. Kun olet saanut lahkeet tai housut jalkaasi, pyri aina siihen, että hoidon pituus olisi 30-60min välillä.
  • Älä säädä painetta liialliseksi. Jokainen kokee Cloudbootsien tuottaman paineen yksilöllisesti, etkä saa hoidosta yhtään enempää irti siten, että säädät paineen liian kovaksi. Muista aina, että hoidon on tarkoitus tuntua mukavalta. Sopivan paineen löytäminen on yksilöllistä, ja siihen vaikuttaa paljon mm. ”päivän kunto” ja luonnollisesti myös jalan ympärysmitta.
  • Deaktivoi kipeiden alueiden kammioita tarvittaessa. Mikäli koet jonkin hoidettavan lihasryhmän olevan liian arka hieronnalle, voit tarvittaessa sulkea kammiot niiden kohdalta. Huomio myös, että mikäli perheessä on käytössä yhden koon lahkeet, jotka tuntuvat itsellesi liian pitkiltä, voit aina sulkea ylimmän kammion. 

Ei muuta kuin Cloudbootsit jalkaan ja sohvalle!

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Anna Pursiainen, Espoon Tapiot

Anna Pursiainen on 18-vuotias Espoon Tapioita edustava pikajuoksija, joka on nuoresta iästään huolimatta edustanut Suomea jo myös kansainvälisillä kentillä. Viime vuonna (2021) kokemusta on kertynyt mm. nuorten maailmanmestaruus-, ja euroopanmestaruuskilpailuista …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Elias Mäkinen, Kankaantaan Kisa

Elias Mäkinen on 18-vuotias sprinttihiihtoon keskittyvä Kankaantaan Kisaa edustava maastohiihtäjä. Taustaa löytyy jääkiekon, yleisurheilun ja jalkapallon puolelta, mutta vuodesta 2017 alkaen Elias on treenannut tavoitteellisesti maastohiihdon parissa. Uskomme, että Elias …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös