Meistä

Painehoito-
laitteita Tampereelta

Valitsemalla Cloudbootsit tuet tamperelaista pienyrittäjää. Kun tutkit laitteita myyviä ulkomaisia tavaramerkkejä, voit kaiken lisäksi todeta, että olemme hinnoiltamme yksi markkinoiden kilpailukykyisimmistä.

cloudboots

SAIRAALA­YMPÄRISTÖISTÄ TURVALLISEEN KOTI­KÄYTTÖÖN

Painehoitotuotteet on alun perin suunniteltu sairaalaympäristöihin, joissa niitä vielä tänäkin päivänä käytetään mm. poistamaan leikkausten jälkeisiä turvotuksia. Sairaalaympäristöstä tuotteet alkoivat siirtyä urheilijoiden ja hoitoloiden käyttöön, ja nykyään asiakaskunta on hyvin laaja, eikä tuotteita enää rinnasteta pelkästään urheilijoiden apuvälineiksi.

Cloudbootsin tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia käyttää, niillä on kahden vuoden tuotetakuu ja erittäin kilpailukykyinen hinta. Toimitilamme sijaitsevat Tampereella, joten kaikki verkkokaupasta saatavilla olevat tuotteet toimitetaan huippunopeasti. Tuotteita on mahdollista testata myös paikan päällä Tampereella.

painehoitolaitteita tampereelta cloudboots
painehoitolaitteita tampereelta Cloudboots
Ville hotelli Baian katolla Portugalin Ironman kilpailun jälkeen, lokakuu 2021

CLOUDBOOTSIN TARINA

PAKKO SAADA MYÖS ITSELLE!

Pieni Calellan kunta 50 kilometrin päässä Barcelonasta. Istun Ironmanin jälkeisenä päivänä hotellin aulassa Finisher 2019 -paita päälläni. Kaveri viereisellä sohvalla tekee samoin – tosin hänellä on jaloissaan jotain omituista. Muutaman sanan vaihdettuani rohkenen kysäistä tuotetta pikaiseen testiin. 

Hyvin nopeasti totean, että tällaiset on pakko saada myös itselle.

Tuosta hetkestä lähti ajatus painehoitolaitteiden maahantuonnista ja oman tavaramerkin perustamisesta. Ensimmäisiä mainosvideoita kuvattiin seuraavana kesänä 2020, tavaramerkki rekisteröitiin saman vuoden syksynä, ja loppuvuodesta 2021 loimme brändille ilmeen ja avasimme uuden verkkokaupan. Palaute on ollut pelkästään positiivista, minkä vuoksi hommaa on ollut mukava pyörittää alusta alkaen.

Mies Cloudbootsien takana

Itselleni urheilu on ollut tärkeä osa elämää jo 36 vuoden ajan. Matkan varrelle on mahtunut mm. pesäpalloa, salibandyä, golfia ja padelia, mutta nykyisin lähes kaikki harrastamiseen käytettävissä oleva aika menee triathlonin parissa. Tutustuttuani lajiin vuonna 2016, olen ehtinyt suorittaa viisi triathlonin täysmatkaa, ja halu kehittyä lajissa on kova. Treenimäärien ja -tehojen noustessa kaikki palautumiseen liittyvä lisäapu on tervetullutta – Cloud8 ROGUE onkin kovassa käytössä lähes päivittäin.

Ville Mäkelä, yrittäjä

Vieritä ylös