PALAUTUS­KÄYTÄNTÖ

14 Päivän Peruuttamisoikeus

Kuluttajansuojalain mukaisesti sinulla kuluttajana on 14 päivän peruuttamisoikeus ostoksestasi. Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Mikäli haluat peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olet saanut ”tuote noudettavissa”- ilmoituksen. Ostajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Ostajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Kaikki tuotteemme ovat palautettavissa tavanomaiseen tapaan postitse.

Ostajan on pidettävä vastaanottamaansa tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa summa kokonaan takaisin. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä alkuperäispakkauksessaan.

Peruutusilmoitus tulee tehdä kirjallisesti, esimerkiksi laitteen mukana tulevaa palautuslomaketta käyttäen. Voit lähettää lomakkeen sähköpostitse osoitteeseen ville@evlataus.fi. Mainitse peruutusilmoituksessa ainakin seuraavat tiedot: nimesi, postiosoitteesi, tilausnumero. Säilytä peruutusilmoitus itselläsi. Voit toimittaa peruutusilmoituksen myös kirjeitse toimipaikkaamme osoitteeseen;

EV Lataus Oy

Lauhakuja 14

33870 Tampere

Vieritä ylös