LAHKEET VAI HOUSUT?

Valitsetko hiilikuidulla höystetyt juoksukengät markettitossujen sijaan? Laitatko voileipää tehdessäsi juuston vasta kinkun päälle? Teetkö vielä viimeiset toistot vaikka ei enää kiinnostaisikaan? Kyllä, koska haluat suorituksestasi kaiken irti. 

Myös me halusimme kysyä itseltämme, miten painehoidosta voisi saada vielä enemmän irti. Aluksi otimme valikoimiimme lahkeita ja shortseja. Sitten ajattelimme, voisiko näiden kahden loistavan tuotteen edut yhdistää, jonka jälkeen valikoimiimme lisättiin myös housut. Siihen mihin lahkeista saatavat hyödyt loppuvat, puristavat housut mukavasti vielä alaselkää sekä -vatsaa ja varsinkin pakaralihaksia. 

Isojen pakaralihasten tehtävänä on mm. lonkan ojennus, keskikokoisten ja pienten pakaralihasten taas reisien loitonnus. Pakaralihakset ovat tärkeässä jokapäiväisessä roolissa, ilman niitä emme seisoisi tai kävelisi. Lajeissa, joissa kaivataan erityisesti ponnistusvoimaa ja räjähtävyyttä on pakara huomattavasti suuremmassa roolissa vaikkapa etureisiin verrattuna. 

Miksi ihmeessä siis jättäisimme tämän lihasryhmän huomioimatta painehoidossa?

Sekä lahkeita että housuja on saatavilla kaikkiin myynnissä oleviin malleihimme.

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Personal Trainer Jori Kota-aho, Vireus

Jori rakastaa työtään valmentajana ja erityisesti sitä, kun hän pääsee parantamaan ihmisten elämänlaatua, auttamaan valmennettavia tekemään oivalluksia itsestään sekä ylittämään itsensä. Liikkuvuus on ollut Jorin intohimo jo useamman vuoden ajan. …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Anna Pursiainen, Espoon Tapiot

Anna Pursiainen on 18-vuotias Espoon Tapioita edustava pikajuoksija, joka on nuoresta iästään huolimatta edustanut Suomea jo myös kansainvälisillä kentillä. Viime vuonna (2021) kokemusta on kertynyt mm. nuorten maailmanmestaruus-, ja euroopanmestaruuskilpailuista …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös