Yhteystiedot

kaipaatko apua tuotteisiin liittyen?

Rennon letkeällä palveluasenteella varustettu henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä!

Ville Mäkelä
Myynti
Yksityisasiakkaat

044 975 3265
ville@cloudboots.fi

Norma Tiainen
Myynti
Sosiaali- ja terveysala

norma@cloudboots.fi

Pyry Laakso
Myynti
Urheilujoukkueet ja yritykset

pyry@cloudboots.fi

Matti Moisander
Myynti
Urheilujoukkueet ja yritykset

matti@cloudboots.fi

cloudboots

Myymälä ja testitila avattu Tampereen Vuorekseen

Löydät meidät katutasosta osoitteesta Takamaanrinne 14. Tule paikan päälle kokemaan painehoidon mukavuus ja valitsemaan itsellesi sopivimmat tuotteet. Tällä hetkellä esittelemme laitteita vain sopimuksen mukaan. Soita Villelle ja sovi aika 044 975 3265

Yhteydenotto

Kysy lisää

Millainen tuote sopisi tarpeisiini? Mietityttääkö sopivan koon valitseminen tai laitteen oikeaoppinen käyttö? Laita meille viestiä ja kysy lisää – vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme!

Jälleenmyynti

TULE CLOUD­BOOTS JÄLLEEN­MYYJÄKSI

Painehoitolaitteiden suosio on kovassa kasvussa ja haluamme olla vahvasti menossa mukana heti alusta alkaen. Tarjoamme myynnin tueksi esitteitä, digitaalista materiaalia ja vaikkapa haluamianne roll-uppeja. Mikäli Cloudboots tuotteiden
jälleenmyynti kiinnostaa, ota yhteyttä Villeen. 

Tällä hetkellä tuotteitamme löytyy mm. Fysiolinelta, Padel Tampereelta ja kesäkuussa (2022) myös Verkkokauppa.comista.

Huolto

MYÖS HUOLTO TAMPEREELLA

Vaikka tuotteemme ovat osoittautuneet laadukkaiksi, silloin tällöin joukkoon mahtuu huoltoa kaipaava yksilö. Varastossamme on runsaasti varaosia, mutta joskus kaivattu osa lähtee meille tehtaan varastolta. Takuuvaihtojen yhteydessä emme jää odottelemaan varaosia laitetoimittajilta, vaan laitamme korvaavan laitteen nopeasti tilalle. Kun saamme takuukorjattavaan tuotteeseen tarvittavan varaosan, vaihdamme sen, ja myymme takuukorjatun laitteen OUTLET osiossa.

Mikäli ostamassasi painehoitotuotteessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä huoltoon.

Testaa

hyödynnä testaus­mahdollisuus

Muistathan, että tuotteisiimme on mahdollista tulla tutustumaan (ja testailemaan) myös paikan päälle Tampereen Vuorekseen. Lisäksi tarjoamme näppärää 10 vuorokauden testijaksoa, jonka aikana tiedät varmasti, onko painehoito sinun juttusi. Katso lisää testijaksosta alla olevasta linkistä.

Vieritä ylös