OIKEAN KOON VALINTA

Lahkeen koko pähkäiltävänä? Ei hätää, sillä alla olevan simppelin ohjeistuksen avulla ostoskorissasi on hetken kuluttua oikea tuote. Jos et halua miettiä oikeaa kokoa enempää, niin suosittelemme housujen valintaa. Tästä pääset lukemaan artikkelin ”lahkeet vai housut?”.

Lahkeissa oikean koon valitsemiseksi sisäjalan mitta on tärkein. Koska kehon mittasuhteet saattavat eri pituisilla ihmisillä vaihdella huomattavasti, ei käyttäjän pituudella ole välttämättä mitään tekemistä oikean lahkeen koon valinnassa. Sisäjalan mittaat helpoiten seisomalla ilman kenkiä seinän vieressä, laittamalla kirjan niin korkealle haaroväliin kuin pystyt, ja tämän jälkeen mittaat korkeuden lattiasta kirjan selkään.

Jos sisäjalkasi pituus on 82 cm tai alle, M-koon lahkeet ovat sopivin valinta. Jos sisäjalkasi on yli 82 cm, niin L-koon lahkeet ovat paremmat. Jos olet kokojen välillä, suosittelemme pidempiä lahkeita. L-koon lahkeella pärjäät hyvin sisäjalan mitalle ~95 cm asti. Valikoimissamme on heinäkuun 2022 alusta alkaen myös XL-koon lahkeita, jotka palvelevat hienosti myös tuotteitamme tiedustelleita lentopallo- ja koripallohirmuja. Jos koko arveluttaa, harkitse testijaksoa, tule testaamaan paikan päälle tai ota yhteyttä. Autamme mielellämme parhaan koon löytämisessä!

Lahkeet tulee vetää niin korkealle nivusiisi kuin mahdollista. Ainoastaan varpaiden kärkien tulisi pilkottaa näkyvillä, jotta saat hoitoa koko jalan alueelle. Jos perheessä on useampia eri mittaisia käyttäjiä ja halutaan käyttää ainoastaan yhtä laitetta, valitse pituus pidemmän käyttäjän mukaan. Laitteen yksittäisiä kammioita voi sulkea kaikista malleista, jolloin esimerkiksi L-kokoista lahjetta pystyy täysin ongelmitta käyttämään myös lyhyemmällä sisäjalan mitalla. Mittakuvat lahkeista löydät alta.

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Juho Kaunisto, Numidia TopVolleybal Limburg

Juho Kaunisto on 24-vuotias ammattilentopalloilija, joka pelaa kuluvalla kaudelle (2022-2023) Numidia TopVolleybal Limburgin riveissä. Juho on suomenmestari sekä Suomen Cupin mestari VaLePan riveistä vuodelta 2021. Maajoukkuestatus löytyy vuodelta 2020. Juho …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Elias Valtonen, Susijengi

Elias Valtonen on Susijengin maajoukkuekoripalloilija, joka pelaa nykyisin kivikovassa Espanjan liigassa, Manresan kokoonpanossa. Hyppäys Saksan kakkostasolta Euroopan kovimpaan kansalliseen liigaan oli iso, mutta Euran Veivin kasvatti on ehtinyt jo vakuuttamaan …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös