Elias Valtonen, Susijengi

Elias Valtonen on Susijengin maajoukkuekoripalloilija, joka pelaa nykyisin kivikovassa Espanjan liigassa, Manresan kokoonpanossa. Hyppäys Saksan kakkostasolta Euroopan kovimpaan kansalliseen liigaan oli iso, mutta Euran Veivin kasvatti on ehtinyt jo vakuuttamaan kuluvan kauden otteillaan. 

Myös Eliaksella Cloudbootsit ovat kovassa käytössä. Edellytyksenä valinnalle oli, että laite kulkee helposti mukana myös vieraspeleihin, joten myös Elias valitsi Cloud8 ROGUE mallin. Huolimatta siitä, että Eliakselle on pituutta 198 cm, toimii onesize mallinen housu vielä hänenkin pituisellaan käyttäjällä.  

”Treenien tai pelin jälkeen ei ole aina aikaa, kiinnostusta tai mahdollisuutta käydä hierojalla, ja silloin vedän Cloudbootsit jalkaani useimmiten heti kotiin päästyäni. Joskus käytän housuja myös herätelläkseni jalkoja ennen matsia. Tuolloin pidän hoidon keston tosi lyhyenä ja valitsen kevyen paineen, jotta lihasvireys säilyy. Kun pelataan ammattilaistasolla ja kaivataan niitä viimeisiä prosentte ja myös palautumisen suhteen, uskon saavani ne Cloudbootsien avulla”

“Käytän housuja useimmiten siten, että otan ykköskammion pois käytöstä. Näin saan minun mitoillani paineen tuntumaan mukavasti nilkoista lantioon asti. Jos haluan hoitaa erikseen jalkaterien ja pohkeiden seutua, siirrän housuja alemmaksi, ja pyöritän painetta neljässä alimmassa kammiossa.

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Anna Pursiainen, Espoon Tapiot

Anna Pursiainen on 18-vuotias Espoon Tapioita edustava pikajuoksija, joka on nuoresta iästään huolimatta edustanut Suomea jo myös kansainvälisillä kentillä. Viime vuonna (2021) kokemusta on kertynyt mm. nuorten maailmanmestaruus-, ja euroopanmestaruuskilpailuista …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Mario Fontanella, Valletta FC

Italian footballer Mario Fontanella plays for Valletta in Maltese Premier League. Mario began his professional career in 2008 and has played for the Maltese team since 2015. Valletta FC is considered …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös