Cloudbootseista apua turvotukseen

Cloudbootsit toimivat erinomaisesti myös nesteenpoistossa ja tätä kautta turvotuksia saadaan helposti lievitettyjä. Asiakkaamme Ciia lähetti blogiimme omia fiiliksiään tuotteesta.

”Olen monta vuotta kärsinyt kipeistä ja turvonneista jaloista ja nestettä kertyy helposti. Kovatkaan liikuntaharjoitukset eivät ole tuoneet jalkoihin helpotusta, enemmänkin lisänneet kipua ja muita ongelmia. Myös lipödeemaa on epäilty. Etenkin aamuisin herätessä kävely on tehnyt kipeää ja ollut jäykkää. Fysioterapeuttini suosituksesta päätin kokeilla painehoitolahkeita ja niistä saatu apu onkin ollut merkittävä.”

”Kun kuulin mitä yksi hoitokerta lymfahieronnassa maksaa, laskin Cloudbootsien maksavan itsensä nopeasti takaisin ja päätin tilata tuotteen. Fysioterapeuttini suositteli aluksi 2-3 hoitokertaa viikossa ja myöhemmin ylläpitona yhtä hoitokertaa viikossa. Tuote lunasti korkealle asetetut lupauksensa ja heti ensimmäisellä kokeilukerralla huomasin jaloissani eron. Turvotukset ja kivut helpotti, jopa selluliitti väheni. Turvotuksen poistuttua jaloista lähti useampi sentti, aineenvaihdunta toimii selvästi paremmin kuin ennen ja aamun jäykkyys on hävinnyt. Tuntuu ihan käsittämättömältä kuinka paljon helpotusta lahkeista olen itselleni saanut. Painehiha on myös kovassa käytössä, jonka avulla olen saanut helpotusta hartiakipuun ja nestekertymät ovat selvästi vähentyneet myös käsistä.”

Muutama suuri plussa lahkeista:

• Aamujäykkyys nivelissä väheni/lähti pois

• Aineenvaihdunta toimii paljon paremmin

• Selluliitti vähentynyt

• Kivut vähentynyt

• Lymfaturvotus vähentynyt

• Palautuminen nopeutunut

• Puutuminen jäänyt pois

• Jalat tuntuvat ihanan kevyiltä hoidon jälkeen

”Lahkeet ovat yksinkertaisesti tuoneet todella paljon apua. Niin lymfaan, aineenvaihduntaan, nesteen poistoon, urheilusuoritusten jälkeiseen palautumiseen jne. Ja myös se on mainittava, miten kätevä hoitomuoto tämä on! Usein lahkeet jalassa syvennyn jonkun mielenkiintoisen kirjan pariin ja nautin omasta ajasta. Lämmin suositus! Koko perheen suosikki <3”

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Tietopankki
CLOUD8 ROGUE OHJELMAT
Koska Cloud8 ROGUE mallissa on DC kompressorin tuottama mallisarjan voimakkain paine, halusimme, että painealue on säädettävissä 16 eri voimakkuudelle. ROGUE on varustettu kuudella erilaisella ohjelmalla, joista uutena vain tässä mallissa ...
Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Cloudbootseista apua turvotukseen
Cloudbootsit toimivat erinomaisesti myös nesteenpoistossa ja tätä kautta turvotuksia saadaan helposti lievitettyjä. Asiakkaamme Ciia lähetti blogiimme omia fiiliksiään tuotteesta. ”Olen monta vuotta kärsinyt kipeistä ja turvonneista jaloista ja nestettä kertyy ...
Lue artikkeli →
Scroll to Top