Juho Kaunisto, Numidia TopVolleybal Limburg

Juho Kaunisto on 24-vuotias ammattilentopalloilija, joka pelaa kuluvalla kaudelle (2022-2023) Numidia TopVolleybal Limburgin riveissä. Juho on suomenmestari sekä Suomen Cupin mestari VaLePan riveistä vuodelta 2021. Maajoukkuestatus löytyy vuodelta 2020.

Juho on ”hieman” keskivertoa pidempi (207cm) ja sisäjalan mitta on vaatimattomat 108cm. Juho kyseli Cloudbootseja jo marraskuussa 2021, mutta vielä tuolloin ei ollut tarjota oikean kokoista lahjetta. Tämän ratkaistaksemme suunnittelimme uuden XL lahkeen, joka sopii erityisesti yli kaksimetrisille. Pandemian aiheuttamat logistiikkaongelmat sekoittivat meidänkin toimitusketjut totaalisesti, ja tästä johtuen tämä uusi XL lahje saatiin myyntiin vasta nyt heinäkuussa 2022. Nyt ei lopu lahkeen mitta kesken pidemmilläkään kavereilla.

Maajoukkueessa Juho oli joskus aiemmin kokeillut painehoitotuotteita, jotka tosin olivat useamman vuoden vanhat. Kun Juholle lyötiin Cloudbootsit jalkaan ja niihin ajettiin painetta lippulaivamalli ROGUEN avulla, oli niillä aikaansaatu paine melkoinen hämmennys.

”Pitkä odottelu palkittiin ja kun ekaa kertaa kokeilin, niin ei todellakaan pettänyt. Matkustamisen jälkeen omat jalat ovat olleet aina tosi kipeät, mutta näillä lahkeilla saa itsensä parhaaseen pelikuntoon pitkienkin matkojen jälkeen. Itsellä on riittänyt tähän asti oikein hyvin painetaso, joka on vasta puolet maksimista. Eli paine ei tästä laitteesta todellakaan lopu kesken. Lämmin suositus Cloudbootseille!”

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Pyry Hyrkkönen ja Saska Huttunen, Padel Tampere

Padel Tampereen kovaakin kovempi parivaljakko ja maajoukkueen kantava voima, Saska Huttunen ja Pyry Hyrkkönen, eivät Padelpiireissä paljoa esittelyjä kaipaa. Tämän hetken kovimpina (viikko 31 / 2022) papukaijamerkkeinä listattakoon mm; – …

Lue artikkeli →
Jessica Kosonen
Käyttäjäkokemuksia
Jessica Kosonen, LP Viesti Salo

Jessica Kosonen on LP Viesti Saloa edustava ammattilaislentopalloilija. LP Viesti Salo on salolainen naisten lentopalloseura, joka pelaa Lentopallon Mestaruusliigassa sekä Euroopan Lentopalloliiton CEV:n cupkilpailuissa. Ottelurytmi on tällä kaudella ollut hurja …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös