EKB Futsal Naiset

EBK Naisten Futsal edustusjoukkue pelaa kaudella 2022-2023 ensimmäistä kauttaan pääsarjatasolla Naisten Futsal-Liigassa. Futsal on Suomessa suhteellisen pieni, mutta kasvava laji. Moni päätyy lajin pariin jalkapallon kautta, mutta pelkästään futsaliin erikoistuneiden pelaajien määrä kasvaa jatkuvasti. Futsal on jalkapalloa nopeatempoisempaa ja suunnanmuutoksia ja tilanteenvaihtoja tulee jatkuvasti. Koko kehoa tarvitaan, mutta luonnollisesti suurin kuormitus tulee jaloille. Tehokas palautuminen on tärkeää pitkän ja intensiivisen kauden aikana. Erityisesti tuplapeliviikoilla, joita kauteen mahtuu useampia, palautuminen on otettava erityisesti huomioon.

”Joukkueellamme on käytössä Cloudboots Rogue palautumishousut sekä L-koon lahkeet. Pelaajiemme pituushaitarilla 160-180cm tämä kombo toimii meille loistavasti. Suosituskoot ovat kuitenkin suuntaa-antavia ja eri pituisten pelaajien on helppo käyttää molempia malleja ilman ongelmia. Laitteiden akut
kestävät hyvin useamman käyttökerran, joten ne toimivat hyvin yhteiskäytössä esimerkiksi vieraspelimatkoilla. Palautumisen tarve on eri päivinä ja eri käyttäjillä erilainen. Se on hyvin huomioitu usealla eri ohjelmalla sekä säädettävällä paineen voimakkuudella. Kahdeksan erillisen painekammion ansiosta käsittelyn voi helposti kohdistaa koko jalkojen sijaan myös esimerkiksi pelkästään pohkeille.”

Pelaajien kommentteja;

“Housut tuntuvat vähän samalta kuin hieronta! Todella helppokäyttöiset ja huomaamattomat, koska käytän niitä usein esimerkiksi katsellessa televisiota. Lihakset tuntuvat selvästi rentoutuvan ja tulee olo, että panostan omaan palautumiseeni.”

“Helppo käyttää ja säätää eri ohjelmia omien toiveiden mukaan. Käyttö tuntui lempeältä hieronnalta ja jälkeen päin jalat tuntuivat rentoutuneilta.”

“Cloudboots oli mielenkiintoinen kokemus! Ohjelmia oli monipuolisesti tarjolla ja pienen totuttelun jälkeen auttoivat mukavasti rentoutumisessa.”

“En ole ennen kokeillut mitään tämän tyyppistä ja kokemus oli erittäin positiivinen. Pelivuosia on takana runsaasti ja vuosi vuodelta palautuminen, erityisesti peleistä, tuntuu hidastuneen. Kokeilin lahkeita iltaisin pelien jälkeen ja avun huomasi seuraavana päivänä liikkeelle lähtiessä, ei yhtään niin kankeaa menoa! Käyn usein myös henkisesti kierroksilla pelien jälkeen, mutta ohjelman loputtua olo olikin oikein rento.”

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Tietopankki
OIKEAN KOON VALINTA
Lahkeen koko pähkäiltävänä? Ei hätää, sillä alla olevan simppelin ohjeistuksen avulla ostoskorissasi on hetken kuluttua oikea tuote. Jos et halua miettiä oikeaa kokoa enempää, niin suosittelemme housujen valintaa. Onesize-housut ovat ...
Lue artikkeli →
Tietopankki
LAHKEET VAI HOUSUT?
Valitsetko hiilikuidulla höystetyt juoksukengät markettitossujen sijaan? Laitatko voileipää tehdessäsi juuston vasta kinkun päälle? Teetkö vielä viimeiset toistot vaikka ei enää kiinnostaisikaan? Kyllä, koska haluat suorituksestasi kaiken irti.  Myös me halusimme ...
Lue artikkeli →
Scroll to Top