CLOUD Pants

CLOUD Pants

Siihen mihin lahkeista saatavat hyödyt loppuvat, puristavat housut mukavasti vielä alaselkää sekä -vatsaa ja varsinkin pakaralihaksia.

Isojen pakaralihasten tehtävänä on mm. lonkan ojennus, keskikokoisten ja pienten pakaralihasten taas reisien loitonnus. Pakaralihakset ovat tärkeässä jokapäiväisessä roolissa, ilman niitä emme seisoisi tai kävelisi. Lajeissa, joissa kaivataan erityisesti ponnistusvoimaa ja räjähtävyyttä on pakara huomattavasti suuremmassa roolissa vaikkapa etureisiin verrattuna.

Huom! Paketissa pelkät housut, paineletkut ja letkujen suojukset. Kompressori ei sisälly toimitukseen. Valitse yhteensopivuus kompressoriin alasvetovalikosta. (LITE, ACTIVE, ROGUE).

 

2 vuoden
tuotetakuu

14 päivän
vaihto- ja palautusoikeus

Nopea & ilmainen
toimitus

KUVAUS

  • toimitus ei sisällä kompressoria, vaan pelkät housut (valitse yhteensopivuus alasvetovalikosta)
  • jos olet aiemmin ostanut jonkin lahkeilla varustetun mallimme ja haluat investoida lisäksi housuihin, myymme näitä nyt myös erikseen.
  • housupaketti sisältää housut, yhteensopivat paineletkut ja letkujen suojukset
  • tuotekuvassa ROGUEEN sopivat housut, jossa paineletkut lähtevät kompressorille lantiosta
    • ACTIVEn housut ovat muuten vastaavat kuin kuvassa, mutta niissä paineletkut lähtevät kompressorille varpaiden päästä
    • LITEn housut ovat muuten vastaavat, mutta ne on varustettu kuudella ilmakammiolla ja myös niissä paineletkut lähtevät kompressorille varpaiden päästä
Paino1,5 kg
Mitat30,0 × 20 × 25 cm
Emme suosittele Cloudbootsien käyttöä, mikäli:

– olet raskaana
– sinulla on todettu krooninen korkea verenpaine
– sinulla on todettu sepelvaltimotauti
– sinulla on todettu hemofilia
– sinulla on todettu joku muu vakava sairaus
– sinulla on todettu aivovaltimon pullistuma
– sinulla on veritulpan hoito kesken
– pinnallisten laskimotukkeumien hoitoon painehoito on suositeltavaa, mutta älä käytä laitetta, mikäli sinulla on syviä laskimotukkeumia

Kokotaulukko

LATAA KOKOTAULUKKO

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLOUD Pants”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kerro meistä kaverille
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Nopeuta
palautumista – enemmän aikaa urheilulle

Vähennä
lihaskipuja ja -arkuutta

Tehosta
lymfa- ja verenkiertoa

Käytä
täsmähoitona turvonneille jaloille

VERTAILE

HOUSUT VS. LAHKEET

Lahkeet ovat nimensä mukaisesti kaksi eri lahjetta, joiden on tarkoitus ulottua nivusiin asti. Housuilla saat lisäksi hoidettua vielä muutamaa tärkeää lihasryhmää, kuten pakaroita, lantion seutua sekä alaselkää. Pakarat ovat mukana lähes kaikessa aktiivisessa liikkumisessa, kuten kävelyssä, juoksussa, kyykistymisessä ja vaikkapa aamulla sängystä ylös nousemisessa.

Miksi siis jättäisimme tämän erityisen tärkeän lihasryhmän huomioimatta painehoidossa?

OHJELMAT

6 erilaista ohjelmaa

Kaikki valikoimissamme olevat mallit on varustettu kuudella eri ohjelmalla. Erot ohjelmien välillä muodostuvat siitä, missä järjestyksessä paine tuotetaan lahkeiden / housujen ilmakammioihin. Osa ohjelmista on suunniteltu lihasten lämmittelyyn ja perinteistä hierontaa vastaaviin hoito-ohjelmiin ja yksi erityisesti simuloimaan lymfahierontaa. Ks. Roguen, Liten ja Activen ohjelmat täältä.

Käyttäjäkokemuksia

Elias Valtonen

”Treenien tai pelin jälkeen ei ole aina aikaa, kiinnostusta tai mahdollisuutta käydä hierojalla, ja silloin vedän Cloudbootsit jalkaani useimmiten heti kotiin päästyäni.”

Yhteydenotto

Kysy meiltä lisää

Millainen tuote sopisi tarpeisiini? Mietityttääkö sopivan koon valitseminen tai laitteen oikeaoppinen käyttö? Laita meille viestiä ja kysy lisää – vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme!

Testaa

KOKEILE PAIKAN PÄÄLLÄ MYYMÄLÄSSÄ

Muistathan, että tuotteisiimme on mahdollista tulla tutustumaan myös paikan päälle: myymälämme ja testitilamme sijaitsee Tampereen Vuoreksessa. Tarjoamme Cloudbootseille myös muita kokeilumahdollisuuksia – Lue lisää testauksesta ja ota yhteyttä sinulle sopivan tavan sopimiseksi.

Vieritä ylös