Suomen naisten Rugbymaajoukkue (7s)

Rugby on fyysisesti todella vaativa laji, ja etenkin lajimuotoa rugby 7s (”seiska”) pelattaessa kuormittavuus on huipussaan. Turnausmuodossa pelattavia 7vs7 pelejä pelataan viikonlopun aikana useampi päivässä, ja palautuminen pelien välissä on keskiössä. Rugbyn seitsemällä pelaajalla pelattava muoto valittiin olympialaisiin vuonna 2016, kisat pidettiin Rio de Janeirossa. Suomella on hienot saavutukset Euroopan tasolla viime vuosilta ja olympiapaikka on joukkueen pitkäntähtäimen tavoite. Joukkue pelaa tällä hetkellä myös Rugby European Trophy -sarjassa. Alla Suomen naisten rugbymaajoukkueen kokemuksia Cloudbootseista.

Cloudboots-painelahkeet sekä -housut pääsivät 7s maajoukkueen mukana reissun päälle, kun lähdimme valmistavaan turnaukseen Espanjaan. Matkustaminen Cloudbootsien kanssa oli mutkatonta, sillä pakkaus mahtui kätevästi matkalaukkuun ja näppärän kytkemisen jälkeen bootsit olivat välittömästi käyttövalmiit.

Kisakautemme ajoittuu keskikesään, jolloin pelaamme Keski-Euroopassa noin 30 asteen helteissä. Lisäksi 7s rugbylle on tyypillistä nopea tempo ja vauhdissa tapahtuva kontakti, joten pelien aikana venytään toisinaan melko äärimmäisiin suorituksiin. Joka pelissä tulee olla räjähtävässä iskussa ja mitä pidemmälle turnauksessa edetään, sitä tärkeämmistä peleistä on kyse. Siksi meille pelaajille on tärkeää päästä palautumaan nopeasti pelien ja pelipäivien välillä. Meidän joukkueen suosikkiohjelmaksi osoittautui lymfahieronta, jossa paine siirtyy kammiosta toiseen.

Akun ansiosta Cloudbootseja pystyy käyttämään paikasta riippumatta ja pelien välissä ilman, että tarvitsee huolehtia verkkovirrasta. Turnauksemme järjestetään pääsääntöisesti ulkomailla, joten myös matkustuksen jälkeen turvonneita jalkoja oli mukava helliä Cloudbootseilla.

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Tietopankki
Ennen ja jälkeen Cloudboots hoidon

Vielä viimeiset intervallit treenissä tai loppurutistus työpäivässä. Hetken kuluttua pääset Cloudbootsien tarjoamaan palauttavaan hierontaan kotisohvalle. Ennen ja jälkeen painehoidon on muutamia huomioitavia seikkoja, jotka haluamme kertoa tässä artikkelissamme. Kotiin päästyäsi …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Personal Trainer Jori Kota-aho, Vireus

Jori rakastaa työtään valmentajana ja erityisesti sitä, kun hän pääsee parantamaan ihmisten elämänlaatua, auttamaan valmennettavia tekemään oivalluksia itsestään sekä ylittämään itsensä. Liikkuvuus on ollut Jorin intohimo jo useamman vuoden ajan. …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös