Jessica Kosonen, LP Viesti Salo

Jessica Kosonen

Jessica Kosonen on LP Viesti Saloa edustava ammattilaislentopalloilija. LP Viesti Salo on salolainen naisten lentopalloseura, joka pelaa Lentopallon Mestaruusliigassa sekä Euroopan Lentopalloliiton CEV:n cupkilpailuissa. Ottelurytmi on tällä kaudella ollut hurja ja tästä syystä palautuminen nousee entistä isompaan rooliin.

”Cloudbootsit ovat olleet kovalla käytöllä niin itsellänikin, kuin myös muulla joukkueella. Niistä on ollut erityisen paljon apua nyt keväällä, koska Mestaruusliigan pudotuspelitahti on todella kova. Kun pelataan kovia pelejä joka toinen päivä, täytyy käyttää kaikki keinot palautumiseen mitä suinkin vain voi. Käytössäni olevien Cloudbootsien (Rogue) yksi parhaista ominaisuuksista on kannettavuus. Vieraspelireissuilla palautumisen saa käyntiin heti bussissa, eikä tarvitse odottaa kotiin (tai pistorasian ääreen) pääsyä. Lisäksi kovassa pelitahdissa ei aina ehdi käydä fysioterapeutilla tai hieronnassa, jolloin Cloudbootsit ovat kultaakin kalliimmat.”

”Cloudbootseista löytyy monta eri ohjelmaa, josta jokainen voi varmasti löytää omansa. Meidän joukkueessa kovimmalla käytöllä on ollut lymfahierontaohjelma. Pidän erityisesti myös tavallisen hieronnan ohjelmasta. Parasta palautumishousuissa on nimenomaan se, että ne ovat housut ja hierovat sen ansiosta myös nivusten-, pakaran-, ja alaselän aluetta. Itsellä tulee aika paljon istuttua koneen äärellä kouluhommien myötä, mikä ei ole urheilun kannalta paras yhdistelmä. Cloudbootsien käyttöönoton jälkeen olen huomannut erityisesti nivusalueen jumien vähentyneen selkeästi. Cloudbootsien monikäyttöisyyden ansiosta uskon, että niistä on iloa niin urheilijoille kuin harrastelijoillekin.”

Artikkelikuvan on napannut Ville Vuorinen

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Suomen naisten Rugbymaajoukkue (7s)

Rugby on fyysisesti todella vaativa laji, ja etenkin lajimuotoa rugby 7s (”seiska”) pelattaessa kuormittavuus on huipussaan. Turnausmuodossa pelattavia 7vs7 pelejä pelataan viikonlopun aikana useampi päivässä, ja palautuminen pelien välissä on …

Lue artikkeli →
cloudboots myymälä
Tietopankki
CLOUD6 LITE & CLOUD8 ACTIVE OHJELMAT

Painelahkeiden ilmakammioihin synnytetään kompressorin avulla paine, joka etenee aaltona varpaista kohti lantiota. Se missä järjestyksessä kammiot täyttyvät, riippuu valitusta ohjelmasta. Verkkovirralla toimivien malliemme ohjelmat ovat identtiset ja niitä löytyy kummastakin …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös