Ennen ja jälkeen Cloudboots hoidon

Vielä viimeiset intervallit treenissä tai loppurutistus työpäivässä. Hetken kuluttua pääset Cloudbootsien tarjoamaan palauttavaan hierontaan kotisohvalle. Ennen ja jälkeen painehoidon on muutamia huomioitavia seikkoja, jotka haluamme kertoa tässä artikkelissamme.

Kotiin päästyäsi heität kiristävät housusi nurkkaan ja laitat jalkaasi jotain rennompaa, eikö? Jos tulet suoraan treeneistä, jalassasi on jo valmiiksi todennäköisesti joustavaa materiaalia. Tämä on tärkeää siksi, että esimerkiksi farkuissa hoito ei tunnu yhtä mukavalta, koska jo materiaali itsessään kiristää ja saattaa vaikuttaa hoitoon negatiivisesti. Tarkista myös, ettei taskuihisi ole jäänyt mitään ylimääräistä. Esimerkiksi nippu avaimia ei tunnu paineistettuna mukavalta reidessäsi.

Jos hyppäsit Cloudbootseihin suoraan treenistä, muista huolehtia nesteytyksestä myös hoidon aikana. Painehoito aiheuttaa monella tihennettyä vessassa käynnin tarvetta, joten riittävä juominen on tärkeää. 

Jos käytössäsi on housut, vältä ruokailua ennen hoitoa. Koska housut ulottuvat suurimmalla osalla alavatsan ja -selän alueelle, ei täydellä vatsalla suoritettava hoito alavatsan alueella tunnu mukavalta. 

Sopiva hoidon pituus on mielestämme 25–50 minuuttia. Voit käyttää Cloudbootseja omien mieltymystesi mukaan myös kauemmin, mutta muista että seuraavan päivän treenissä kaipaamasi lihasvireys saattaa kärsiä, jos käytät tuotetta huomattavasti tätä kauemmin. 

Hoidon jälkeen on hyvä irrottaa letkujen kokoojakappale kompressorista ja pakata lahkeet odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Koska käytät tuotetta todennäköisimmin useasti, emme suosittele paineliittimien turhaa irrottamista lahkeista / housuista. 

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Mario Fontanella, Valletta FC

Italian footballer Mario Fontanella plays for Valletta in Maltese Premier League. Mario began his professional career in 2008 and has played for the Maltese team since 2015. Valletta FC is considered …

Lue artikkeli →
cloudboots myymälä
Tietopankki
CLOUD6 LITE & CLOUD8 ACTIVE OHJELMAT

Painelahkeiden ilmakammioihin synnytetään kompressorin avulla paine, joka etenee aaltona varpaista kohti lantiota. Se missä järjestyksessä kammiot täyttyvät, riippuu valitusta ohjelmasta. Verkkovirralla toimivien malliemme ohjelmat ovat identtiset ja niitä löytyy kummastakin …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös