Jero Mäkeläinen, ammattitanssija

Jero Mäkeläinen on tanssija ja musikaaliartisti, joka työskentelee tällä hetkellä Kinky Boots ja Matilda-musikaaleissa Tampereella. Hän on myös tuttu Antti Tuiskun kiertueilta ja kokemusta on niin musiikkivideoista kuin erilaisista tv-tuotannoista artistien taustalla. Välillä työtahti on hektinen ja palautumiseen ei jää tarpeeksi aikaa.

Cloud8 ROGUE malli housuilla osottautui parhaaksi valinnaksi Jerolle, sillä lonkat ja pakarat ovat tanssijan ammatissa kovassa rasituksessa, ja housuilla voikin samalla kertaa käsitellä koko alavartalon. Lisäksi Rogue kulkee kätevästi mukana freelancerin työssä, kun työt voivat olla milloin missäkin kaupungissa.

”Testijakson jälkeen aloin huomata huomattavia eroja jaksamisen suhteen. Kroppa linjautui paremmin ja lonkat tuntuivat vapautuneemmilta. Enää ei tarvinnut stressata palautumisen suhteen ja näin ollen vapaa-aikanakin pystyin harrastamaan liikuntaa pelkäämättä sitä, että miten selviydyn töistä. Hierojalla käyminen vetää jalat helposti voimattomiksi seuraavana päivänä ja ajanvarausta ei välttämättä saa haluamalleen ajankohdalle, joka tekeekin Cloudbootseista helpon ja vaivattoman vaihtoehdon palautumisen tueksi, vaikka joka päivä!

Cloudbootsit on helppo vetää jalkaan esimerkiksi illalla esityksen jälkeen. Samalla voi lukea kirjaa, katsoa televisiota tai vaan nauttia bootsien tuottamasta paineesta. Seuraavana aamuna jaksaa taas kävellä ja tanssia. Näenkin, että tuote soveltuu niin ammattiurheilijalle, istumatyöläiselle, tai työnsä puolesta paljon seisoma-asennossa työskentelevälle henkilölle.”

Kuva: Siru Heikkilä

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Anna Pursiainen, Espoon Tapiot

Anna Pursiainen on 18-vuotias Espoon Tapioita edustava pikajuoksija, joka on nuoresta iästään huolimatta edustanut Suomea jo myös kansainvälisillä kentillä. Viime vuonna (2021) kokemusta on kertynyt mm. nuorten maailmanmestaruus-, ja euroopanmestaruuskilpailuista …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Elias Mäkinen, Kankaantaan Kisa

Elias Mäkinen on 18-vuotias sprinttihiihtoon keskittyvä Kankaantaan Kisaa edustava maastohiihtäjä. Taustaa löytyy jääkiekon, yleisurheilun ja jalkapallon puolelta, mutta vuodesta 2017 alkaen Elias on treenannut tavoitteellisesti maastohiihdon parissa. Uskomme, että Elias …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös