Liina Nuoranne, Paratriathlon

Liina Nuoranne on 17-vuotias turkulainen paratriathlonisti, joka kuuluu Suomen Paralympiakomitean Tulevaisuuden Tähdet -ryhmään sekä triathlonissa nuorten paramaajoukkueeseen. Ikänsä vuoksi hän ei ole pystynyt vielä osallistumaan kuin vain yhteen kansainväliseen kilpailuun, koska virallisten kansainvälisten paratriathlonkisojen ikäraja on 18. Kotimaassa hän on kuitenkin ehtinyt keräämään kilpailukokemusta jo runsaasti vammattomien sarjoissa sekä saavuttamaan parapyöräilyn puolella kaksi Suomen mestaruutta. 

Kolmen lajin treenaaminen ja samaan aikaan urheilulukiossa opiskelu on jo muutenkin melko kuormittava kokonaisuus, mutta hermostollinen vamma, hemiplegia eli toispuolihalvaus, tuo vielä omat lisähaasteensa. Tehokeinona palautumiseen hän on alkanut käyttää Cloudbootseja.  

“Rakastan treenata kovaa ja määrällisesti paljon, mutta vammapuoli kuormittuu helpommin, kun taas terve puoli tekee paljon ylitöitä, joten palautumisen kanssa joutuu todellakin olemaan tarkkana. Cloudbootsit ovat olleet erinomaiset jalkojen palautumisessa. Niiden ansiosta pystyn treenaamaan enemmän tuoreilla jaloilla ja siten myös välttämään mahdollisia lisävaivoja, joita minulle tulee helposti. Housuista on hyötyä myös kisaan valmistautuessa ja siitä palautuessa. Minulta iso suositus Cloudbootseille!” 

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Käyttäjäkokemuksia
Pasi Kärkkäinen, TJJK / FEKM Krav Maga
Pasi Kärkkäinen on pitkän linjan monipuolinen urheilija, jolle kova treeni on arkipäivää. Uhreilulukion aikaan kilpatasolla jääkiekkoa pelannut Kärkkäinen on aikuisiällä keskittynyt kamppailulajien pariin. Krav Magassa hän on saavuttanut 2. Dan:n ...
Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Jero Mäkeläinen, ammattitanssija
Jero Mäkeläinen on tanssija ja musikaaliartisti, joka työskentelee tällä hetkellä Kinky Boots ja Matilda-musikaaleissa Tampereella. Hän on myös tuttu Antti Tuiskun kiertueilta ja kokemusta on niin musiikkivideoista kuin erilaisista tv-tuotannoista ...
Lue artikkeli →
Scroll to Top