We are in the process of launching our European site, stay tuned

If you have any further questions, please contact us

Kevyellä jalalla
vuoteen 2022!

Ilmeuudistuksen myötä kaikki vanhoilla logoilla varustetut tuotteet Outlet osastoltamme huippuhinnoilla ja huippunopealla toimituksella. Voit noutaa omasi myös suoraan Tampereen myymälästämme.

Cloudboots

PALAUTUMISEEN JA HYVINVOINTIIN

Cloudboots painehoitotuotteet on tarkoitettu palautumisen nopeuttamiseen ja yleiseen kehon hyvinvoinnin edistämiseen.

Nopeuta
palautumista – enemmän aikaa urheilulle

Vähennä
lihaskipuja ja -arkuutta

Tehosta
lymfa- ja verenkiertoa

Käytä
täsmähoitona turvonneille jaloille

cloud8-2

Painelahkeet

MITEN TUOTE TOIMII?

Palautuminen on yhtä tärkeässä osassa kokonaisuutta kuin itse suoritus tai siihen valmistautuminen. Cloudbootsien paineeseen perustuva hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja laittaa treenin tuottamat kuona-aineet liikkeelle.

Painelahkeiden ilmakammioihin synnytetään kompressorin avulla paine, joka etenee aaltona varpaista kohti lantiota. Se millä tavalla kammiot täyttyvät, riippuu valitusta ohjelmasta. Kammioihin tuotettavan paineen voimakkuus säädetään omien mieltymysten mukaan – jokainen hoitokerta on tarpeisiisi sopiva.

P1045678

Cloudboots

Valitse tuotteesi

Hieronnalla on havaittu olevan selkeä kipua vähentävä vaikutus harjoituksen jälkeisessä viivästyneessä lihas­kivussa. Cloudboots paine­hoito­tuotteilla saat samat positiiviset vaikutukset kuin hieronnasta. Vaikka paine­hoito­laitteeseen investointi saattaa kerta­luontoisesti tuntua kalliilta, laite maksaa itsensä nopeasti takaisin (vertailussa käytetty 10 tunnin lymfa­hieronnan hintaa vs. Cloud8 Activen hinta). Katso koko valikoima

CLOUD6
LITE

Kuuden kammion Lite on mallistomme edullisin painehoitolaite, jossa on tingitty ainoastaan kammioiden määrästä. Lite tarjoaa samat ohjelmat kuin Active-malli.

CLOUD8
ACTIVE

Activen kahdeksan kammion avulla paine saadaan jaettua pienemmille alueille, jolloin esimerkiksi lymfaohjelmasta saadut edut korostuvat ja käyttömukavuus parantuu.

CLOUD8
ROGUE

DC-kompressorin tuottama ylivertainen paine, 8 kammiota ja akkukäyttöisen mallin helppokäyttöisyys tekevät Roguesta kovaa treenaavan ykkösvalinnan!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Yhteydenotto

Kysy meiltä lisää

Millainen tuote sopisi tarpeisiini? Mietityttääkö sopivan koon valitseminen tai laitteen oikeaoppinen käyttö? Laita meille viestiä ja kysy lisää – vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme!

Testaa

KOKEILE PAIKAN PÄÄLLÄ MYYMÄLÄSSÄ

Muistathan, että tuotteisiimme on mahdollista tulla tutustumaan myös paikan päälle: myymälämme ja testitilamme sijaitsee Tampereen Vuoreksessa. Tarjoamme Cloudbootseille myös muita kokeilumahdollisuuksia – Lue lisää testauksesta ja ota yhteyttä sinulle sopivan tavan sopimiseksi.

Scroll to Top