CLOUD Extenders

CLOUD Extenders

Mikäli lahkeiden, shortsien tai housujen ympärysmitta tuntuu liian pieneltä, saat lisää tilaa lisäämällä laajentimet (toiset vetoketjut), jotka tuovat lahkeisiin ~10cm lisää ympärysmittaa. Toimitus sisältää yhden lisäkappaleen kumpaankin lahkeeseen. Tarvittaessa laajentimia voidaan myös yhdistää. Valitse yhteensopivuus tilaamasi tuotteen mukaan.

2 vuoden
tuotetakuu

14 päivän
vaihto- ja palautusoikeus

Nopea & ilmainen
toimitus

KUVAUS

  • Mikäli lahkeiden, shortsien tai housujen ympärysmitta tuntuu liian pieneltä, saat lisää tilaa lisäämällä laajentimet (toiset vetoketjut), jotka tuovat lahkeisiin ~10cm lisää ympärysmittaa. Toimitus sisältää yhden lisäkappaleen kumpaankin lahkeeseen.
  • Tarvittaessa laajentimia voidaan myös yhdistää. Valitse yhteensopivuus tilaamasi tuotteen mukaan.
Paino0,3 kg
Mitat20 × 15 × 4 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLOUD Extenders”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kerro meistä kaverille
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Nopeuta
palautumista – enemmän aikaa urheilulle

Vähennä
lihaskipuja ja -arkuutta

Tehosta
lymfa- ja verenkiertoa

Käytä
täsmähoitona turvonneille jaloille

VERTAILE

HOUSUT VS. LAHKEET

Lahkeet ovat nimensä mukaisesti kaksi eri lahjetta, joiden on tarkoitus ulottua nivusiin asti. Housuilla saat lisäksi hoidettua vielä muutamaa tärkeää lihasryhmää, kuten pakaroita, lantion seutua sekä alaselkää. Pakarat ovat mukana lähes kaikessa aktiivisessa liikkumisessa, kuten kävelyssä, juoksussa, kyykistymisessä ja vaikkapa aamulla sängystä ylös nousemisessa.

Miksi siis jättäisimme tämän erityisen tärkeän lihasryhmän huomioimatta painehoidossa?

OHJELMAT

6 erilaista ohjelmaa

Kaikki valikoimissamme olevat mallit on varustettu kuudella eri ohjelmalla. Erot ohjelmien välillä muodostuvat siitä, missä järjestyksessä paine tuotetaan lahkeiden / housujen ilmakammioihin. Osa ohjelmista on suunniteltu lihasten lämmittelyyn ja perinteistä hierontaa vastaaviin hoito-ohjelmiin ja yksi erityisesti simuloimaan lymfahierontaa. Ks. Roguen, Liten ja Activen ohjelmat täältä.

Käyttäjäkokemuksia

Elias Valtonen

”Treenien tai pelin jälkeen ei ole aina aikaa, kiinnostusta tai mahdollisuutta käydä hierojalla, ja silloin vedän Cloudbootsit jalkaani useimmiten heti kotiin päästyäni.”

Yhteydenotto

Kysy meiltä lisää

Millainen tuote sopisi tarpeisiini? Mietityttääkö sopivan koon valitseminen tai laitteen oikeaoppinen käyttö? Laita meille viestiä ja kysy lisää – vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme!

Testaa

KOKEILE PAIKAN PÄÄLLÄ MYYMÄLÄSSÄ

Muistathan, että tuotteisiimme on mahdollista tulla tutustumaan myös paikan päälle: myymälämme ja testitilamme sijaitsee Tampereen Vuoreksessa. Tarjoamme Cloudbootseille myös muita kokeilumahdollisuuksia – Lue lisää testauksesta ja ota yhteyttä sinulle sopivan tavan sopimiseksi.

Vieritä ylös