Elias Mäkinen, Kankaantaan Kisa

Elias Mäkinen on 18-vuotias sprinttihiihtoon keskittyvä Kankaantaan Kisaa edustava maastohiihtäjä. Taustaa löytyy jääkiekon, yleisurheilun ja jalkapallon puolelta, mutta vuodesta 2017 alkaen Elias on treenannut tavoitteellisesti maastohiihdon parissa. Uskomme, että Elias tulee lähivuosina nousemaan useaan otteeseen sprinttikisojen podiumeille.

”Cloudbootsit ovat tärkeässä osassa palautuessani kisoista, kovista harjoitusviikoista ja esimerkiksi pitkistä automatkoista, joita lajissani maastohiihdossa tulee paljon.  Harjoittelu ja kilpailut painottuvat kestävyyteen, räjähtävään voimantuottoon ja maksimivoimaan. Harjoituksissa ja kilpailuissa jalat kuormittuvat ja aamupäivän kovasta harjoituksesta pitää palautua iltapäivän harjoitukseen. Usean päivän kisamatkoilla pitää pystyä palautumaan seuraavan päivän kilpailuihin ja Cloudbootsit ovat juuri se tuote, mitä näissä tilanteissa tarvitsen. 

Helpon liikuteltavuuden vuoksi valitsin käyttööni ROGUE mallin housuilla. Useimmiten käytän housuja n. 30-40 min, aloitan paineella 6, ja hoidon lopussa säädän paineen välille 7-9. Lempiohjelmani on lymfakäsittely (B), ja välillä käytän myös ohjelmaa C, jossa kaikki kammiot täyttyvät kerralla.”

Kerro kaverille
Tutustu muihin artikkeleihin
Tietopankki
HOITO-OHJELMIEN ESITTELY

Valitset sitten lahkeet tai housut, hoidon voit määritellä joka kerta mieltymystesi mukaiseksi. Painealueet ovat Cloud6 LITE ja Cloud8 ACTIVE malleissa säädettävissä 8 eri voimakkuudella ja Cloud8 ROGUE mallissa 16 eri …

Lue artikkeli →
Käyttäjäkokemuksia
Elias Mäkinen, Kankaantaan Kisa

Elias Mäkinen on 18-vuotias sprinttihiihtoon keskittyvä Kankaantaan Kisaa edustava maastohiihtäjä. Taustaa löytyy jääkiekon, yleisurheilun ja jalkapallon puolelta, mutta vuodesta 2017 alkaen Elias on treenannut tavoitteellisesti maastohiihdon parissa. Uskomme, että Elias …

Lue artikkeli →
Vieritä ylös